• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Bouw je eigen Botswana-reis

  Combineer Namibië met Botswana! Vaar in een Mokoro door de Okavangodelta en beleef de immense Victoria-watervallen, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Namibië-en-Botswana-rondreizenBel of mail ons: wij, Botswana-kenners Sharony en Marleen, helpen je graag op weg.

  ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring            ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol                    ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
  ✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa        ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld

  Kies je favoriete Namibië bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
  Reisschema: Etosha – Rundu – Popa Falls
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 144,- p.p. bij 2 personen lodge
  Reissom: € 50,- p.p. bij 2 personen kamperen

  Met deze bouwsteen verbind je je Namibië reis met Botswana. Vanuit Etosha of de Bosjesmannen bouwsteen reis je over de Caprivistrook. Je laat de woestijngebieden achter je en komt in het groene en vruchtbare noorden met rivieren uit omringende Afrikaanse landen. 

  Je bezoekt één van de traditionele huttendorpen tijdens een dorpwandeling met een local en ziet hoe ze hier leven van visvangst en landbouw. Dit is het ongerepte Afrika waar de tijd lijkt stil te staan.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Huttendorp langs rivieroevers
  Huttendorp langs rivieroevers - kampeerverblijf
  x
  +

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Namibië reis!

  Reisschema: Popa Falls - Kongola - Kasane
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 123,- p.p. bij 2 personen lodge
  Reissom: € 67,- p.p. bij 2 personen kamperen

  Deze bouwsteen is geschikt voor wanneer je net iets meer tijd wilt doorbrengen op de Caprivistrook. In tegenstelling tot de rest van Namibië is de Caprivistrook juist erg groen en een van de waterrijkste gebieden van Namibië. 

  De wildparken op de Caprivistrook hebben vanwege het water een grote variatie aan wilde dieren en vogels. We boeken een gamedrive voor je naar een van deze parken en je slaapt in een comfortabel tentenkamp.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Groen, groener, groenst… Caprivi!
  Groen, groener, groenst... Caprivi! - kampeerverblijf
  x
  +
  Reisschema: Popa Falls - Kasane
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 232,- p.p. bij 2 personen lodge
  Reissom: € 79,- p.p. bij 2 personen kamperen

  In het Chobe National Park maak je een bootsafari langs kuddes badende olifanten. De allerkleinsten komen maar net boven water met hun slurf. Chobe National Park is dé plek om olifanten in grote aantallen van dichtbij te zien. 

  Naast de boottocht maak je een 4×4 game drive door het park; met eigen 4×4 of we reserveren een game drive met gids voor je. Met een lokale gids ga je diep het park in en speur je naar wild. Naast de 20.000 olifanten kun je ook luipaarden, springbokken, zebra’s, leeuwen, giraffen en cheeta’s tegenkomen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  100% olifant
  100% olifant - kampeerverblijf
  Special stay - Kasane
  x
  +
  Type reis: Kampeerautoreis
  Reisschema: Kasane - Maun
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 196 p.p. bij 2 personen

  Botswana staat bekend om de ultieme safari. Met je kampeerauto ga je dwars door de wildernis heen op zoek naar wild en slaap je midden in de natuur. Bushgeluiden en geritsel naast de tent horen er helemaal bij. Puur en eerlijk; de ultieme safaribeleving.

  Reisschema: Kasane – Victoria Falls
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 257,- p.p. bij 2 personen

  De Victoria Falls is de grootste waterval van het Afrikaanse continent. 500 miljoen liter water dondert over de kliffen van 100 meter hoog en 1700 meter breed. Wij vonden een familiair guesthouse met zwembad en airco met de Vic Falls praktisch in de achtertuin. 

  Door het natuurpark wandel je naar het bulderende water. Er komt een enorme waterdamp vrij en er blijft geen vezel van je lichaam droog. Poncho mee! Je kunt ook kiezen voor een helikopter-vlucht (hoog en droog) boven de waterval of raften over de wilde Zambezi rivier.
  verder lezen

  Reisschema: Gweta - Maun
  Reisduur: 3 dagen / 2 nacht
  Reissom: € 369,- p.p. bij 2 personen lodge
  Reissom: € 277,- p.p. bij 2 personen kamperen

  Vaar in een uitgeholde boomstam door het riet van de moerassige delta. Onder je zie je de paadjes waar in het droge seizoen de zebra’s hun sporen achterlaten. Kleurrijke kikkers en salamanders hebben zich verstopt in het riet, maar je gids pikt ze er met gemak uit. 

  Tijdens een bush walk op één van de vele eilandjes speur je naar giraffes en zebra’s die hun weg banen door de sompige ondergrond. Je slaapt in een kleinschalige bush cottage, de huisjes zijn beschilderd met Afrikaanse patronen en ‘s avonds wordt er vaak een kampvuurtje gestookt.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Dobberen door de delta
  Dobberen door de delta - kampeerverblijf
  Kamperen in de delta
  x
  +
  Type reis: Lodges reis
  Reisschema: Maun
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 490,- p.p. bij 2 personen

  Terwijl je achterover leunt in een jeep (fijn om even niet te hoeven rijden tijdens je Botswana reis), stuurt de gids de bush van Moremi NP in. Een moerassig park waar de natuur woekert over de paden en smalle houten bruggetjes zijn aangelegd om de rivieren te steken.

  Je gids volgt de voetafdrukken, uitwerpselen en let op tekenen zoals vertrapte bosjes. Plotseling door de takken heen zie je een leeuwenfamilie indutten of een luipaard in de boom. Moremi is een uitgestrekt natuurpark waar het wild zich verstopt in alle hoeken, ideaal dus om met een gids te ontdekken. Wij ontwijken de dure lodges in het park en slapen in een bushlodge in Maun.
  verder lezen

  Reisschema: Kasane – Gweta
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 245,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: mei - oktober (droogseizoen)

  Een sportieve én originele manier om de zoutvlaktes van Botswana te verkennen, is op een quadbike. Je raast door het maanlandschap met de zon op je gezicht, de wind in de haren en zand dat om je heen opstuift. Onderweg kom je langs een verdwaalde baobab of zebra op zoek naar water. ’s Avonds slaap je in the middle of nowhere in de zoutpan onder de sterren. Nog maar eens zien of je in slaap valt met zo’n uitzicht … Lees meer over de bouwsteen ‘Zoutvlakte Botswana’.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Een snufje zout
  Geen bivak? Lodge kan ook...
  x
  +
  Reisschema: Ghanzi - Windhoek/Kiripotib
  Reisduur: 2 dagen / 1 nachten
  Reissom: € 123,- p.p. bij 2 personen

  Wil je je reis door (Namibië en) Botswana ontspannen afsluiten? Je laatste dagen niks meer doen behalve wegdromen bij de avonturen die je beleefd hebt. Je verblijft op een Afrikaanse boerderij waar je een verfrissende duik in het zwembad neemt of nog een laatste gamedrive maakt. Je hoeft nergens meer aan te denken, ook voor het diner wordt gezorgd.

  1
  van
  9
  x