Reis in een kleine groep

Vind je het zelf rijden door de woestijn en natuurparken te avontuurlijk en wil je wat voordeliger door Afrika reizen? Of reis je alleen en wil je toch Afrika op zijn best ontdekken? Dan zijn onze join-in reizen zeker wat voor jou. Met een klein internationaal gezelschap (maximaal 14 personen) en gids bezoek je de hoogtepunten van Namibië en Botswana. Wandel over de beroemde zandduinen van de Sossusvlei en spot leeuwen in het Etosha National Park. Vaar in een traditionele Mokoro door de Okavango Delta en beleef de immense Victoria watervallen.

Je reist in een safari truck. Onderweg neemt je gids je mee naar de mooiste plekken. ’s Avonds bereidt de kok je eten en slaap je in een koepeltent op een campsite. Wissel verhalen uit met je reisgenoten rond het kampvuur en val in slaap onder de sterren. Je ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen. Namibië en Botswana zijn de duurdere Afrika bestemmingen. Op deze manier zijn de reizen wat betaalbaarder en zorgt je reisgezelschap voor gezelligheid.

Kies hieronder welke route(s) je aanspreken. Zo bepaal je zelf de reisduur en wat je onderweg ziet. Laat het ons weten als je meer informatie wilt of interesse hebt in een reisplan.

✔ Route: Windhoek – Sossusvlei – Windhoek
3 dagen, 2 nachten

✔ Route: Windhoek – Kalahari – Fish River Canyon – Lüderitz – Kolmanskop – Sossusvlei (Sesriem) – Windhoek
7 dagen, 6 nachten

 

✔ Route: Windhoek – Etosha Nationalpark – Windhoek
3 dagen, 2 nachten

✔ Windhoek – Okonjima – Etosha Nationalpark – Grootberg – Twyfelfontein – Swakopmund – Windhoek
7 dagen, 6 nachten

✔ Windhoek – Ghanzi – Okavango Delta – Caprivi (Namibie) – Chobe National Park – Kasane – Victoria watervallen
9 dagen, 8 nachten

 

 

 

 

 

 

 

 


	
Kies je favoriete Namibië bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Er worden nog geen bouwstenen getoond, even geduld...
1
van
0
x