4x4 kamperen

‘Je hoort buiten de tent wat getik en je spitst je oren. Is het regen? Je besluit je tent toch open te ritsen … wow, staat daar nou een olifant?’ Ja, een avontuurlijke manier om door Namibië en Zuidelijk Afrika te reizen is met een 4×4 kampeerauto. Je hebt alle vrijheid om de landen en volkeren in je eigen tempo te zien en te beleven. En je slaapt op het dak van je 4×4-auto. Deze manier van reizen zijn geschikt voor de meer avontuurlijke reiziger, die op reis graag kiest voor een alternatieve manier van reizen buiten de begaande wegen.

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en comfortabel rond kunt rijden in je 4×4 kampeerauto en hebben daarom bewust gekozen voor onze lokale partners. Riksja Namibië werkt samen met een Nederlandse partner en een ervaren, betrouwbare verhuurder.

 

Je eigen 4×4 Namibië kampeerreis?

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we enkele routes uitgestippeld die je zo kunt boeken of verder kunt aanpassen.

Kijk bij onze Namibie en Botswana rondreizen.

We regelen de campsites, een compleet uitgeruste 4WD met daktent, wegenkaart, routebeschrijvingen en 24 uurs service in geval van nood. Neem contact op met onze Namibië reisspecialist op als je vragen hebt over een Namibië rondreis die jou aanspreekt.