• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  Namibië Team

  Over Riksja Namibië

  Stel je eigen Namibië en/of Botswana vakantie samen

  Riksja Namibië is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

  Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

  Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

   

  Sharony Bergsma

  Reisspecialist Namibië & Botswana

  Er is niets mooiers dan erop uit te trekken en de wereld te ontdekken. Het leuke van een reisspecialist zijn, is dat ik mijn ervaringen met andere reizigers kan delen. Ik hou van een mooi avontuur en zoek graag (soms letterlijk) de randjes op voor een beetje spanning en sensatie.

  Mijn mooiste reiservaringen heb ik beleefd in Zuidelijk Afrika. Hier is de natuur nog grotendeels ongerept en puur. Wanneer mijn vrienden mij vragen of ik de foto’s in mijn foto album echt zelf heb gemaakt dan kan ik alleen maar met een brede grijns zeggen: ‘Ja, die neushoorn loopt echt zo dicht langs’ en ‘in het echt is het nog veel mooier’; de geuren, de geluiden, de prikkelingen, het is iets wat je moet ervaren. Ik heb dit keer op keer ervaren in Zuid-Afrika en ik verwacht dit ook te zullen vinden in Namibië en Botswana. In Namibië kun je dit safari gevoel in Damaraland tijdens een avontuurlijke “Rhino Trekking” beleven. Het zijn juist dit soort bijzondere herinneringen die ik jou als reiziger ook wil geven en wat bij Riksja Travel ook echt mogelijk is. Je krijgt de kans om het land echt te ervaren zoals het is. Geen opsmuk, maar puur en echt.

   

  Reisspecialist - MarleenMarleen Koen-van Loo

  Reisspecialist Namibië & Botswana

  Vanaf mijn 14e wist ik het. Ik wilde toerisme studeren. Ik zag mezelf al in mooie landen wonen en prachtige reizen maken. En dat is gelukt! Ik heb gewoond in Portugal, Montenegro en Zuid-Afrika en heb vele reizen gemaakt over de hele wereld. Hoogtepunten waren voor mij toch wel de safari’s en gastvrijheid in Zuid-Afrika, de oostkust van Australië afreizen met een camperbusje en een rondreis met een en al hoogtepunten door Namibië. De ene bijzondere accommodatie na de andere, de ongereptheid, de uitzichten en landschappen. Ik ga zeker nog eens terug!

  Een favoriete bouwsteen vind ik lastig, er waren zoveel mooie plekjes. Toch vond ik, dierenliefhebber als ik ben, de zeekajak vanuit Swakopmund erg bijzonder. Spelende zeerobben die achter je peddel aangaan en een racewedstrijdje met dolfijnen, wow! Ik bezorg jou ook graag zo’n bijzondere ervaring en daarom werk ik met plezier bij Riksja Travel.

   

  lokale vertegenwoordiger namibieOnze partner ter plaatse

  In Namibië werken wij met een betrouwbare partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Namibië reis, in goede handen bent.

   

  riksja travelReizen met Riksja Travel

  Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

  Wil me meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Kids en Riksja Travel.

  Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze reisspecialisten via email of telefoon, zie de contactpagina.

  Riksja Namibië wenst iedereen veel avontuurlijk reisplezier in Namibië.