• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Over Riksja Namibië

  Stel je eigen Namibië en/of Botswana vakantie samen

  Riksja Namibië is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

  Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

  Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

   

  Sharony Bergsma

  Reisspecialist Namibië & Botswana

  Er niets mooiers dan erop uit te trekken en de wereld te ontdekken. Het leuke van een reisspecialist zijn is dat ik mijn ervaringen met andere reizigers kan delen. Ik hou van een mooi avontuur en zoek graag (soms letterlijk) de randjes op voor een beetje spanning en sensatie.

  Mijn mooiste reiservaringen heb ik beleefd in Zuidelijk Afrika. Hier is de natuur nog grotendeels ongerept en puur. Wanneer mijn vrienden mij vragen of ik de foto’s in mijn foto album echt zelf heb gemaakt dan kan ik alleen maar met een brede grijns zeggen: ‘Ja, die neushoorn loopt echt zo dicht langs’ en ‘in het echt is het nog veel mooier’; de geuren, de geluiden, de prikkelingen, het is iets wat je moet ervaren. Ik heb dit keer op keer ervaren in Zuid-Afrika en ik verwacht dit ook te zullen vinden in Namibië en Botswana. In Namibië kun je dit safari gevoel in Damaraland tijdens een avontuurlijke “Rhino Trekking” beleven. Het zijn juist dit soort bijzondere herinneringen die ik jou als reiziger ook wil geven en wat bij Riksja Travel ook echt mogelijk is. Je krijgt de kans om het land echt te ervaren zoals het is. Geen opsmuk, maar puur en echt.

   

  Kirsten Dame

  Reisspecialist Namibië & Botswana

  Al van kleins af aan tovert alleen al de gedachte van vakantie een glimlach op mijn gezicht. Mijn hele jeugd kamperend op de mooiste plekken in Europa. Hoewel Europa prachtig is, ben ik nieuwsgierig naar wat de rest van wereld te bieden heeft. De keuze was voor mij dan ook snel gemaakt om toerisme te gaan studeren en mijn passie te delen. Na mijn studie heb ik een droom waargemaakt door zes maanden lang door Australië en Zuidoost Azië rond te reizen. De mooiste ervaring uit mijn leven!

  Reizen betekend voor mij grenzen verleggen, zowel letterlijk als figuurlijk. Uit de comfortzone het avontuur opzoeken en op de meest bijzondere en onvergetelijke plekjes terecht komen. Voor je het weet zit je ergens op de wereld met handen en voeten een gesprekje te voeren met een lokale stam, zoals in Namibië bij de Himba’s. Toen ik de kans kreeg om bij Riksja aan de slag te gaan, kon mijn geluk niet op. Elke dag bezig met mijn hobby; mooie bestemmingen én ik kan mensen blij maken met een te gek product!

   

   

  lokale vertegenwoordiger namibieOnze partner ter plaatse

  In Namibië werken wij met een betrouwbare partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

  Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Namibië reis, in goede handen bent.

   

  riksja travelReizen met Riksja Travel

  Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

  Wil me meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Kids en Riksja Travel.

  Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze reisspecialisten via email of telefoon, zie de contactpagina.

  Riksja Namibië wenst iedereen veel avontuurlijk reisplezier in Namibië.