Namibië en Botswana-hotels met een hart

Slaapplekken met een hart. Eigenaren die zich inzetten voor de lokale gemeenschap, zich bezighouden met natuurbehoud of op een andere manier positieve impact op de wereld hebben. Dat zijn slaapplekken die wij omarmen en waar we jou graag kennis mee laten maken.

In Namibië bieden we meerdere slaapplekken met een hart. De één richt zich op het behoud van de zwarte neushoorn, de ander op het milieu en weer een ander ontfermt zich over de lokale bevoking.

Boek je jouw reis inclusief een hotel met een hart, dan krijg je één nacht in dit hotel van ons cadeau (zie voorwaarden). Dit kun je telefonisch doorgeven aan de bestemmingsexpert of vermeld ‘hotel met een hart cadeau’ op het boekingsformulier.

 

Guesthouse Windhoek
Startpakket Namib...
Reisschema: Windhoek
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 92,- p.p. bij 2 personen

Welke optie wil je aanvragen?

Easy going Windhoek
Windhoek comfort guesthouse
x
+
namibie bushmen
Namibië bosjesmannen
Reisschema: Etosha - Grootfontein
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 320,- p.p. bij 2 personen
namibie botswana rondreis mokoro
Korte Botswana re...
Reisschema: Gweta - Maun
Reisduur: 3 dagen / 2 nacht
Reissom: vanaf € 391,- p.p. bij 2 personen lodge
Reissom: vanaf € 263,- p.p. bij 2 personen kamperen
Inclusief: oa. excursie in mokoro kano met gids

Welke optie wil je aanvragen?

Dobberen door de delta
Dobberen door de delta - kampeerverblijf
Kamperen in de delta
x
+

Waarom naar Namibië met Riksja Travel?

Wie aan Namibië denkt, denkt aan zand. Reken erop dat je de korrels van de Sossusvlei nog weken later in je koffer vindt. Maar dat is niet het enige dat bijblijft: de close encounters met wilde dieren, de kliktaal van de bosjesmannen en de boottocht in een uitgeholde boomstam door de delta van Botswana laten een onvergetelijke indruk achter. Je slaapt in een safaritent, woestijnlodge of onder de sterren in de daktent van je eigen 4×4. Wij hebben de leukste plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Namibië- & Botswana-kenners Sharony, Marleen, Frederike en Judith je ideale reis in elkaar.

Lees meer