• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Rondreizen met gegarandeerd vertrek. Hoe werkt dat?

   

  etosha zwembad namibieWe hebben zelf door Namibië gereisd en in het land hebben we een aantal toffe slaapplekken gevonden die je reis net wat mooier maken. Zo vonden we een tent midden in de Kalahari-woestijn, kun je met ons slapen in een lodge vlakbij de Sossusvlei  (en er dus niet, zoals veel reizigers doen, kilometers vandaan) en overnacht je met ons in een safarilodge tegen de ingang van Etosha, zodat jij de volgende ochtend de eerste bent bij de ingang.

  Wij willen dat je het maximale uit je reis haalt en dat je dus op deze gave plekken slaapt. In de maanden juli, augustus en oktober gaan er meer reizigers en raken deze plekken sneller vol. Daarom hebben we deze toffe slaapplekken alvast voor je gereserveerd, dan ben jij zeker van je plekje. En natuurlijk is je reis nog steeds individueel en reis je zeker niet in een groep: individueel reizen vinden we zelf ook belangrijk.

  Hoe werkt dit allemaal? Reisfanaat Sharony legt het uit in dit filmpje. De rondreizen met een gegarandeerd vertrek vind je terug bij onze Namibië-rondreizen. Wees er wel snel bij!

  De rondreizen met gegarandeerd vertrek vind je terug bij onze Namibie-rondreizen.

   

  Zelf beleven...

  Welke optie wil je aanvragen?

  Rondreis 1: Go Namibië
  Go Namibië - kampeerreis
  Bijzondere reistoevoeging; Damaraland rhinotrekking
  x
  +

  Welke optie wil je aanvragen?

  Rondreis 2: Tussen duinen en ravijnen
  Tussen duinen en ravijnen - kampeerreis
  x
  +

  Lees meer...