Namibië kampeerreizen per 4x4

Inspiratie voor je Namibië vakantie

Afwisseling tijdens een individuele Namibië vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Namibië en buurland Botswana, maar ook wat wij als Riksja Namibië  te bieden hebben aan jou als klant.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet. Bekijk onze Namibië-kaart voor een handig overzicht van de verschillende plekken en stel je eigen individuele vakantie naar Namibië samen. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een reisplan.

 

Sossusvlei overnachtenEtosha-waterholeEtosha-zebra'svijf must-do's NambieBotswana-reis-Okavango DeltaSossusvlei-Dune45-Namibie-rondreisSwakopmund-kajak-Namibie-reisDamaraland-woestijnolifant-selfdriveDamaraland-neushoorn-trekkingChobe overstekende olifantenGiraffe Botswana game drive

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Namibië en/of Botswana en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.